Minikrediet zonder BKR

Wat wellicht een mooie bijkomstigheid is als je een minikrediet wilt afsluiten is dat je zowel niet getoetst, alsmede niet geregistreerd wordt bij het BKR. Dit zou je als zeer prettig kunnen ervaren. Hiermee kun je dus ondanks een negatieve codering bij het BKR toch geld lenen. Het gaat hierbij vanzelfsprekend niet om veel geld bij geld lenen zonder bkr met het minikrediet.

Waarschijnlijk vraag je je af hoe dit mogelijk is, maar dat is niet zo moeilijk. Het minikrediet wordt gezien als een lening met een heel klein risico en er wordt dan ook van uit gegaan dat je als consument goed in staat moet zijn om op tijd te zijn met terugbetalen. Doe dit ook zeker. Hieronder kun je alvast lezen wat de consequentie kan zijn als je dit aan je laars lapt.

Toch mogelijkheid BKR registratie bij minikrediet

Pas echter wel op, want als je bij Minilening te laat bent met aflossen zul je wel worden geregistreerd bij het BKR, en wel als wanbetaler. Tot je dus je schuld hebt afgelost kun je dus problemen ondervinden bij het opnieuw aanvragen van een lening. Let dan ook goed op de datum die je hebt afgesproken, 21 dagen zijn misschien wel sneller voorbij dan je vooraf denkt.

Comments are disabled