Saldodip?

Het is niets om je voor te schamen, het kan namelijk iedereen overkomen. Sterker nog iedereen heeft weleens te maken gehad met een saldodipje. Wanneer dit gebeurt is er niets om je zorgen over te maken. Het is een vrij normaal verschijnsel. Het betekent alleen dat je voortaan wat beter met je geld moet omgaan. En even rustig aan moet doen tot je volgende salaris weer is gestort.

Wat is een saldodip?

Zoals de naam het zegt, is het een dip in je saldo. Het geld dat je ter beschikking hebt staan op je bankrekening is je saldo. Dit kun je naar eigen inzicht overal voor gebruiken. De meeste mensen gebruiken hun saldo wat ze grotendeels via een maandelijks salaris binnen krijgen. Voor het betalen van hun vaste lasten. De rekeningen zoals de huur en of de hypotheek. Verzekeringen, belastingen en andere lasten die je altijd als eerste moet betalen om problemen te voorkomen. Daarnaast is er vaak nog ruimte voor andere eerste levensbehoeften zoals boodschappen en benzine.

Wanneer je alles betaald hebt, dan hopen wij dat er nog saldo genoeg op je rekening staat om leuke dingen van te kunnen doen. Wanneer dit niet het geval is, en je geld op is of niet meer toereikend is voor het geen wat je wilt doen. Dan heb je te maken met een saldodipje. Sommige mensen hebben hier elke maand mee te maken en die zullen dus permanent een oplossing moeten zoeken. Wanneer je een enkele keer last hebt van een saldodip, dan zou je voor een tijdelijke oplossing kunnen gaan in de vorm kleine lening.

Saldodipje voor snel geld.

Zeker aan het einde van de maand is het financieel voor veel mensen wat lastiger. Om toch over wat extra liquide middelen te beschikken is er nu Saldodipje voor snel geld. Lees via de link, wat anderen mensen vinden van dit leuke concept. Het mooie van Saldodipje is dat je dit snel online kunt regelen. Zo kun je snel online geld lenen en heb je binnen 24 uur het extra geld op je rekening bijgeschreven. Ideaal om zo toch nog de laatste eindjes aan elkaar te knopen wanneer het lastig uitkomt. Of om toch nog even wat leuks met vrienden te gaan doen. Let op! Geld lenen kost geld!

 

Comments are disabled